TS4 Fam. Jones 1.22

 
 
Amanda och Anastasia är varandras bästa vänner! Många sena helger brukar de umgås och fastän de kanske inte har samma intressen så kommer de väldigt bra överense!
 
Amanda är speciellt glad över att ha en syster som Anastasia. Innan hade hon så ofta varit själv, även om hon var stark och inte brydde sig alltför hårt, så tog det ändå då och då av att veta att hon inte hade någon nära hennes egen ålder att vara med. 
 
 
 
Just den här kvällen är faktiskt Jan ledig från jobbet! Så han bestämmer sig för att störa sina döttrar genom att ha lite pappa-döttrar-kvalitetstid med dem! Varken Amanda eller Anastasia har något emot det, de tycker deras pappa är cool, speciellt eftersom han berättar så häftiga historier om sitt liv!
 
 
Efter ett tag börjar klockan bli alldeles för sent. Det är en morgondag att se fram emot också, så Jan ser till att båda hans favorittjejer börjar göra sig redo för att gå och lägga sig.
 
 
 

TS4 Fam. Jones 1.21

 
 
 
Livet knatar på hemma hos familjen Jones. Amanda spenderar mest sin fritid med att måla eller spela på sin fiol. Hon är än så länge väldigt ny på spelandet, vilket resulterar i att det inte låter alldeles för bra... 
 
 
Anastasia, till skillnad från Amanada, lägger hellre ner sin fritid på att lära sig så mycket inom logik och fakta hon kan! Att spela schack är fritidssyssla nummer ett, även om hon oftast får spela själv så gör det henne inte så mycket. 
 
 
Båda tjejerna sköter skolan utan större problem. De försöker oftast göra läxorna samtidigt, Amanda får ibland även agera hjälp till sin yngre syster då hon redan kan det Anastasia gör. 
 
 
Annie brukar ibland vara med och hjälpa hennes döttrar så gott hon kan. Fast en del gånger slutar det mer med att de pratar om annat än gör läxorna...
 
 
Jan då? Jan själv jobbar från eftermiddagar till sena kvällar, vilket gör att han inte hinner umgås så mycket med sina döttrar under dagarna då de är på skolan då han är hemma... Just den är kvällen fick han åka hem med en välförtjänt befodran!
 
 
 
 
Förutom att han inte hinner umgås med sin familj så mycket, missar han ju även många familjemiddagar... Det är väl inte det roligaste han vet av, att sitta ensam och äta, men för att få in pengar till familjen är det ett ont måste han får leva med..
 
 
 
 

TS4 Fam. Jones 1.20

 
 
Familjeporträtt på nuvarande medlemmar i familjen! 
Jan, Amanda, Anastasia (Ja, jag åldrar upp på en gång då jag aldrig orkar spela med bebisar) och Annie Jones!