TS4 Fam. Jones 2.31

 
 
 
 
Hon behöver någon som hon känner. Någon hon känner sig trygg med.. Amanda talade till kvinnan som stod framför henne. Vid tiotiden hade det knackat på dörren till familjen. Amanda hade öppnat till en kvinna i polisuniform som höll om Manju. Kommissarie Sten som hon kallades hade tagit med sig Manju hit.
   Vad är det som pågår? Amanda gillade inte synen av flickan i famnen på en polis och historian bakom var som om en av hennes värsta drömmar slagits in.
   Arya och Kama Greece hade hittats döda i deras hus. Amanda var den enda nära relation kvar som Manju kände till, därav hade de tagit dit henne. Så att hon skulle få vara hos någon hon kände.  
 
 
Mamma? Vad är det som pågår? Amanda vände sig om och såg en oroad Blaise stå i dörröppningen. Blaise... Det.. Hur skulle hon kunna förklara detta för Blaise på ett bra sätt? Manjus föräldrar hade hittats döda hemma och Manju själv hade de hittat helt förlamad av skräck på sitt rum. Hela händelsen var som en mardröm man inte kunde vakna upp från. 
 
 
 
Amanda berättade det mesta för Blaise men i ord som gjorde det möjligt för honom att förstå. Han trodde henne kanske inte först. Men sedan förstod han inte varför, hur? Blaise kände en sådan enorm smärta för Manju... Tänk om det hade varit hans mamma? 
   Kommissarie Sten avbröt dem efter en stund. Jag tyckte inte det var en bra idé för flickan att komma hit egentligen. Hon skulle behöva komma till en fosterfamilj så snarast som möjligast. Båda Amanda och Blaise reagerade på detta. Amanda insåg att det var nu hon blev tvungen att svara Arya, på vad hon skulle göra. Jag kan ta hand om Manju. Kommissarie Sten avfärdade det hela och ansåg att det fanns bättre alternativ än detta. Men Amanda fortsatta svara emot. Till och med Blaise inflikade om att han skulle ta hand om Manju. 
   Kommissarie sten tog sig själv om hakan och bad Amanda följa henne till dörren. 
 
 
Är du helt säker på att du vill göra det här? Kommissarie Sten tittade noga på Amanda, nästan dömande på om hon var kapabel nog att ha hand om ett barn vars båda föräldrar hittats döda. Vårt omplaceringssystem är annars gjort för just sådanahär händelser. Det finns familjer som specialiserar sig på att ta hand om traumatiserade barn. 
 
 
Men Amanda hade aldrig någonsin varit mer säker på sin sak. Arya hade själv sagt till henne personligen om hur mycket hon litade på Amanda och det var ord nog till att Amanda själv skulle ta sig an detta. Kommissarie Sten såg på Amanda att hon menade allvar. Sten tackade för sig och sa att hon skulle komma förbi med de officiella adoptionspapprena morgonen därpå.
   Manju skulle från och med imorgon bli en del av familjen Jones och Amanda skulle göra allt hon kunde för att Manju skulle få sig en lyckligare framtid.    

TS4 Fam. Jones 2.30

 
 
 
Blaise hade spenderat sin eftermiddag med Nils. Han hade blivit hämtad från skolan och de båda hade tagit sig en hamburgermiddag ute på stan. Till och med bjuden på glass hade Blaise blivit. Nöjd och glad över sin dag spatserade Blaise uppför trapporna till huset. Han skulle spela det nya spelet han fått i present av Nils, något han längtade efter enormt mycket!
 
 
Något han inte förväntat sig var att se Manju stå i hallen. Hennes axlar slokade och hon verkade stirra in i väggen framför sig. Vad gör hon här? Tänkte Blaise för sig själv. Han hade visserligen inte sett henne på skolan, men de gick inte i samma klass eller samma byggnad, så det var inte så konstigt. Amanda hade väl bjudit in grannarna på fika eller något. Typiskt, nu skulle han inte få tid till att spela spelet. 
   Hallå, jorden till Manju? Någon där?
 
 
Manju vände sig om och Blaise såg på henne att något var fel. Hon sa inget utan tittade bara bortåt, han såg att hon försökte hålla tillbaka något. Tårar? Hörru? Vad är det för fel? Ska du börja gråta eller? Blaise var fortfarande inte helt säker på hur han skulle göra för att vara lite mer empatisk. Han var oftast alldeles för rättfram i sin ton. 
 
 
Så helt utan förvarning brast det för Manju. HÅLL KÄFT! HÅLL KÄFT! HÅLL KÄFT! ALLT DU SÄGER OCH GÖR ÄR BARA REN DYNGA! DU FÖRSTÅR INGENTING! DU...! Blaise blev förskräckt, helt ställd över Manjus plötsliga raseriutbrott. Han stod som paralyzerad och såg medans en förtvivlad Manju hostade ut några enstaka hemska ord om honom samtidigt som hennes tårar forsade nedför hennes kinder. Blaise såg på henne när hon sprang uppför trappan till ovanvåningen. 
 
 
Något var fel. Något stod inte rätt till. Blaise fick en orolig känsla i magen, något han inte alls tyckte om. Något som kändes värre än att bli utskälld av mamma. Nu, plötsligt, hörde han rösterna som kom från vardagsrummet. Ena tillhörde hans mamma och den andra kände han inte igen.
   ... Tragisk händelse.. Blaise rörde sig mot rummet där hans mamma stod. För det var där svaren fanns. 
 
 

Galleriet sims 4

 
 
Tänkte bara komma med lite info. Både Annie, min startsim, och Amanda finns att ladda ner på min Gallerisida om det är någon som skulle vilja ha dem i sitt spel. Jag kommer nog fortsättningsvis att lägga upp alla arvvingar här, så förvänta er att Blaise kommer dyka upp så fort han blivit till ungdom! :)