TS4 Fam. Jones 2.7

 
 
 
Det tog inte lång tid innan Amanda började falla riktigt starkt för Fredrik. De hade frekventa träffar och hittade tid för varandra så ofta de kunde. Just den här kvällen kändes alltför perfekt för att någonsin kunnat vara sann tyckte Amanda sig känna. Middag ute, kvällskonsert i parken och sedan en liten promenad i den kyliga sommarkvällen.    
 
 
De båda hade så småningom återgått till parken, slagit sig ner vid en bänk och pratat länge. De var nästan ensamma, bara några andra ungdommar som hängde omkring var också där. Men det störde varken Amanda eller Fredrik, då det ändå kändes som om det bara var dem två där.  
 
 
 
 
Efter en stunds mysande på bänken, ställde sig Fredrik upp och frågade om han fick bjuda Amanda på en av hans specialiteter i baren som parken tillhandahöll. Hans jobb i Newscrest innebär inte bara att vara bartender på stadens uteställe, utan han hade även ansvar för att hålla ordning på parkbaren, dock kanske inte så ansvarsfullt att utnyttja sitt ansvar för eget personligt bruk.. Men Fredrik var kär och ville se till att Amanda fick en av hennes bästa kvällar någonsin. Emellertid fick Amanda en egen liten idé. Eftersom Fredrik alltid var den som serverade folk, tyckte hon att det var tid att han fick stå framför baren. Fredrik skrattade lätt åt idén, men gick tillslut med på den. Hur det gick att blanda drinkar för en absoluta nybörjare? Tjaa.. Det blev en dricka om jag säger som så.
 
 
 
 
När Amanda klivit ur sig rollen som bartender kände hon hur Fredrik tog tag i hennes arm och drog henne närmare sig. Han tittade nervöst ner i marken medans han släppte taget om henne. Amanda själv tittade med bekymrade ögon och undrade vad som var fel, var träffen inte lika bra för honom, som den var för henne? Fredrik harklade sig och båda två kände hur stämningen sköt i höjden av spänningarna mellan dem. De hade träffats ofta och i stort sett betett sig som om de var ett par, de hade bara aldrig officiellt sagt det till varandra. Så nu var det så, att Fredrik undrade om det var det Amanda ville? 
 
 
Det fanns ingen tvekan i Amandas svar när hon tjöt av glädje och kysste Fredrik där han stod. Självklart ville hon vara hans. Hon ville vara hans förevigt, så som han ville vara hennes. 

TS4 Fam. Jones 2.6

 
 
 
 
Dagen därpå vaknade Amanda med en bakfylla som heter duga, dessutom var hon inte helt tillbaka på banan igen med en dunkande huvudvärk och spänt humör. Trots detta så kunde hon inte släppa Fredrik, bartendern, hon lagt sina ögon på. Som sagt var Amanda inte helt nykter, hon fick tag på hans nummer och ringde upp honom. Talade ett tag och frågade om han var intresserad av att komma över. 
 
 
Självklart var han det, så trots att gårdagen varit påfrestande för honom så kände han ändå av ett visst intresse för Amanda. Efter en vägbeskrivning hon gett över telefon stod Amanda utanför huset för att vinka fram Fredrik så att han hittade rätt. 
 
 
 
 
 
Allting gick väldigt fort fram för dem båda, kanske för att dem egentligen mest var ute efter sängsällskap och ingen djup blomstrande vänskap. Iallafall tog det inte länge innan kyssarna tog över talet och de båda fann sig i Amandas sovrum. Det som säkert går att säga, är att Amandas huvudvärk släppte och spänningarna i kroppen försvann väldigt fort. 
 

TS4 Fam. Jones 2.5

 
 
 
Det är inte ofta båda systrarna Jones har tid att träffa varandra, speciellt inte under dagtid då båda jobbar, men någon gång lyckas de pricka in en tidpunkt att umgås tillsammans igen. Anastasia, som numera är bosatt i Oasis spring och fortfarande jobbar som forskare, tog en biltur över till newscrest för att gå ut och klubba med Amanda.
Amanda var  dock snäppet mer exalterad över att få komma ut och dansa än Anastasia var.
 
 
 
 
 
 
Natten lång dansade Amanda och Anastasia och en hel del dricka gick det även åt.. Amanda, som fortfarande inte hittat sin alkoholnivå fick som senast i sig en, två för mycket i sig. Anastasia som fortfarande var klar roade sig rejält över att se på när hennes syster blev fullare, och fullare. Till slut så pass full. att hon kontinuerligt flörtade med Bartendern, som var smickrad, men irriterad över att Amanda inte förstod att han inte ville flörta på jobbet. 
 
 
Anastasia och Amandad gick tillslut skilda vägar då klockan slog stängning. Så det var en lulligt trött, men oerhört glad, Amanda som trallade sig hem.