TS4 Fam. Jones 1.8

 
Jag glömde totalt bort att sätta upp väggarna när dessa bilder togs. Så ni kan ju låtsas som att väggarna är uppe :)
 
 
Annie hörde hur Jan kom in genom dörren. Hon hade bestämt sig för att berätta för Jan om att hon bar deras barn, det var lika bra. Hon ville inte hålla något hemligt för honom. 
 
 
Så nästan helt utan att förvarna Jan om att han kanske skulle sitta ner berättade Annie bara rakt ut sanningen. "Du ska bli pappa..." 
 
 
 
Det var som om en tiotusen ton tung bomb träffat Jan rätt i huvudet och sedan exploderat. Det här hade inte varit en del av planen... "Men.. Hur.. Va?" Jan var totalt förvirrad. De hade använt skydd.. Det skulle ha varit helt omöjligt för detta att hända! Det här skulle inte komma att bli lätt att ta sig ur... Hans uppgift var att få nycklarna till huset, inte att bli far.
 
 
 
 

TS4: Nattklubbsbygge

 
 
 
Eftersom man sitter hela dagar och pluggar till tentor, så kände jag att jag var värd lite sims. Därför, nu sent på kvällskvisten så byggde jag ihop den hära saken. Jag hade inspiration från en bild jag sett en gång, men annars hade jag inte en blekaste aning på hur jag ville att det skulle se ut, utan jag körde bara på och la dit allteftersom jag tyckte det såg bra ut. Jag hade egentligen inte tänkt ha med något rött i huset, men eftersom skylten jag valde var snyggast som röd till det blåa så fortsatte jag på det temat med rött, vitt och blått.
 
 
 
 

Uppdatering från mig

 
 
Egentligen har jag inte kikat in här på ett litet tag. Alla inlägg jag har lagt ut har varit (och kommer vara, iaf fam. Jones) tidsinställda. Jag har en del att göra i skolväg som helt enkelt måste göras. Jag har två tentor som ska göras nästa vecka och veckan därefter så börjar vi på nästa läsperiod som kommer vara fylld av massor av inlämningsuppgifter. Jag kommer säkert att få tid att sitta och spela sims men jag kanske kommer lägga den tiden på annat. Vem vet. Det är iallafall så avslappnande att sitta och spela och skriva på bloggen. Det kommer inte vara heltomt här iallafall!