TS4 Fam. Jones 1.33

 
 
 
En dag tyckte Alvin det var alldeles för tråkigt att bara vara hemma. Så för att fixa det problemet ringde han sin kompis Hans ( I think...) och de båda stack iväg till parken för roa sig! Klättra i klätterställningar...
 
 
.. Åka i rusande fart nedför rutschkanor..
 
 
 
... Och klättra mot toppen! Det finns så mycket man har framför sig, inga stora krav eller ansvar som måste tas, ingen oro över vad man missat att göra. Det finns det tid till. Alvin vet att han vill göra något stort i sitt liv, men just nu ska han bara se till att mosa de befjädrade bläckfiskarna och deras bläcksvarta piratkapten! 
 
 
Ja, när man är barn har man allt att se fram emot. Jan själv kanske inte har gjort allt det där lilla han velat hinna med under sin ungdoms tid. Men det är inget som han varit med om han ångrar, för allt har ju helt enkelt lett honom till där han är nu!
 

TS4 Fam. Jones 1.32

 
 
 
Tillslut är den stora dagen här! Bröllopet mellan Annie och Jan. De har länge sparat för att ha råd med detta då det inte alls är billigt att gifta sig.. De valde att ha bröllopet i parken och tur nog var vädret lika fint som de båda önskat sig!
 
 
Amanda pratade med en av gästerna över baren. Lite söt var han ändå tänkte hon istället för att koncentrera sig på vad han egentligen sa. 
 
 
Barnen fick medans allt fixades i ordning roa sig som bäst i bland parkens alla roliga gym! Så mycket bilder togs den dagen, så får väl låta dem tala istället för ord!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tillslut utbyttes ringarna och Jan blev numera Jan Jones (som jag tydligen måste ända manuellt då det inte verkar funka som i trean...) Efter så många år, så många minnen tillsammans och tre underbara barn senare är de nu båda man och hustru!
 
 
 
 
 

TS4 Fam. Jones 1.31

 
 
 
 
Med tre barn som går i skola blir det mycket läxor att hjälpa med för Annie och Jan. Iallafall kan de båda hjälpa till med de yngre barnens läxor men för Amanda blir det ofta hon själv som får tampas med de tunga ämnena, då ingen av föräldrarna minns något från deras gymnasietid. 
 
 
 
 
Det är tungt i skolan för Amanda. Hon känner sig stressad över så mycket. Det är en jobbig tid att vara tonåring när det är så mycket som händer.
 
 
Hon känner att hon inte orkar mer. Hon måste ut, få ventilera sig lite och strunta i allt som har med krav och måsten. 
 
 
 
I parken möter hon upp sin klasskompis Julia. De hänger vid fontänen ett tag tills de båda tycker det vore en bra idé att gå ut, fastän det är mitt i veckan.
 
 
Lite dumt tycker Amanda ändå det är att ha samma klänninsmodell på sig...
 
 
 
Kvällen hinner bli natt och Amanda skulle egentligen ha varit hemma för längesen. Men just nu bryr hon sig inte. Om hon fick bestämma, kunde hon stanna här för evigt. 
 
 
Annie och Alvin har spenderat kvällen med att se på film och umgås. De andra i familjen ligger och sover. Alvin är påväg till sängen men Annie sitter fortfarande uppe, väntar på hennes dotter som inte är hemma....
 
 
... Runt tretiden smyger sig en Amanda in. Men direkt kommer Annie och är riktigt arg på hennes dotter för att hon varit ute så sent en vardag, samt att hon inte alls hört av sig! 
 
 
"Fattar du hur orolig jag har varit!?" Amanda inser att det kanske var lite fel att åtminstone inte hört av sig och sagt att hon var okej...