TS4 Fam. Jones 1.31

 
 
 
 
Med tre barn som går i skola blir det mycket läxor att hjälpa med för Annie och Jan. Iallafall kan de båda hjälpa till med de yngre barnens läxor men för Amanda blir det ofta hon själv som får tampas med de tunga ämnena, då ingen av föräldrarna minns något från deras gymnasietid. 
 
 
 
 
Det är tungt i skolan för Amanda. Hon känner sig stressad över så mycket. Det är en jobbig tid att vara tonåring när det är så mycket som händer.
 
 
Hon känner att hon inte orkar mer. Hon måste ut, få ventilera sig lite och strunta i allt som har med krav och måsten. 
 
 
 
I parken möter hon upp sin klasskompis Julia. De hänger vid fontänen ett tag tills de båda tycker det vore en bra idé att gå ut, fastän det är mitt i veckan.
 
 
Lite dumt tycker Amanda ändå det är att ha samma klänninsmodell på sig...
 
 
 
Kvällen hinner bli natt och Amanda skulle egentligen ha varit hemma för längesen. Men just nu bryr hon sig inte. Om hon fick bestämma, kunde hon stanna här för evigt. 
 
 
Annie och Alvin har spenderat kvällen med att se på film och umgås. De andra i familjen ligger och sover. Alvin är påväg till sängen men Annie sitter fortfarande uppe, väntar på hennes dotter som inte är hemma....
 
 
... Runt tretiden smyger sig en Amanda in. Men direkt kommer Annie och är riktigt arg på hennes dotter för att hon varit ute så sent en vardag, samt att hon inte alls hört av sig! 
 
 
"Fattar du hur orolig jag har varit!?" Amanda inser att det kanske var lite fel att åtminstone inte hört av sig och sagt att hon var okej...