30 Dagar Simsskapande: Dag femton

 
 
 
Dag Femton: Privatdetektiv
 
Åh, jag missade helt att privatdetektiv var dag fjorton och galen katt-tant femton.. Aja! Mitt fel! Ingen märkte väl ändå det ;)
 
 
 
 
 
 

TS4 Pineapple Legacy - 0.11

 
 
 
 
 
Jag satt i sängen och försökte smälta nattens mardröm. Det var ovanligt att jag hade dåliga nätter. Oftast var min sömn drömlös och jag vaknade bara utvilad. Jag försökte tugga i mig en skål flingor till frukost men jag fick mest kväljningar så fort jag försökte svälja. Jag fick helt enkelt tvinga i mig maten för att få den energin jag behövde för att kunna klara av jobbdagen.
   >>Jobbet...<< Jag funderade där jag satt på min hårda säng. Kunde mina mardrömmar komma ifrån mitt beteende på att alltid vilja stjäla saker därifrån? Alltså, att mitt undermedvetna försökte berätta för mig att det jag höll på med, var fel? Det var svårt att veta, men på ett sätt kändes det som om det var sanningen.    
 
 
 
 
 Innan jobbet tog jag mig lite tid att fixa och dona med min lilla planta. Det var ett bra sätt för mig att börja odla eget. För att få lite variation i matväg tänkte jag. Medans jag vattnade och plockade ogräs funderade jag på hur jag skulle fortsätta? Kanske det skulle vara bra om jag helt enkelt slutade som forskare. Jag hade svårt att tro att jag kunde sluta med mitt dåliga beteende att vilja sno saker, bara sådär. 
   När jag började gå sneglade jag bakåt mot kartonghuset. Jag hade ju faktiskt klarat mig utan jobb såhär pass länge. Nog skulle jag kunna fortsätta klara mig utan jobb i framtiden med?
 

TS4: Spa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade ett gammalt bygge jag påbörjade för längesen. Så bestämde mig för att avsluta det! La i stort sett bara till några få smådetaljer och voila, mitt bygge av spa blev färdigställt!