TS4: CAS Två olika

 
 
 
Kände för att göra något mer sci-fi inspirerade simmar, det blir som en helt annan kreativ process att bara köra på och inte orka tänka! Ingen aning om vad dessa två ska tillhöra för något, om de är samma typ, har någon form av koppling med varandra, vilka relationer eller ens vad de själva representerar! Jag gillar verkligen sminket som följer med Dags att jobba! Älskar speciellt färgerna de kan vara i!
 

TS4 Fam. Jones 2.49

 
 
 
Eftersom Manju i stort sett var den enda som gillade att spela schack i huset, fick hon ofta spela mot sig själv. Det gjorde henne ingenting, det var givande oavsett om hon spelade mot sitt egna intellekt eller någon annans. Det var visserligen längesedan hon utmanat någon, och mellan tänkandet på vilket drag hon skulle göra, funderade Manju på att ringa in sina kompisar för att sitta och spela ett par partier och skvallra lite grand..
 
 
 
Någonstans långt inne i sitt egna tänkande smög sig en bekant person förbi henne och slank ner under hennes sänglakan. Blaise! Vad gör du i mitt rum? Det var väl inte ovanligt att han kom förbi in till Manju då och då, men att slänga täcket över huvudet och lägga sig i hennes säng.. Var minst sagt ovanligt.
 
 
 
Så han berättade för henne, gick igenom hur han satsat på killen, ring till honom och fått nobben av honom. En, inte så mild diss heller för den delen. Det hela hade varit så otroligt pinsamt och Blaise ville helst av allt bara sjunka ner genom marken och försvinna bort. 
 
 
Dessutom, verkade en del saker sprida sig väldigt fort och Blaise tittade bestört på sin telefons meddelandelogg. Manju försökte finna de rätta orden att säga till honom, något som skulle få honom att muntras upp. Men det verkade som om Blaise inte var så pepp på att lyssna på henne då telefonen var hans största fokus just nu.  
 
 
 
 Du, hörrudu, Blaise. Blaise verkade ryckas tillbaka igen och tittade på Manju som förklarade för Blaise att han så småningom skulle glömma denna pinsamma händelse. Att bli nobbad är aldrig kul, och visst det fanns dem som skulle göra narr av honom, men dem skulle minsann Manju se till att ha hand om. Blaise själv ville gärna tro på det, men det var inte lätt att se ljuset i tunneln när allt man kände var täckt av ett gråsvart klegg av pinsamheter.
   Då kom Manju på något de kunde göra. Hon kom fram till att de båda kunde gå ut och göra något kul tillsammans. Det lättaste sättet att inte tänka på något negativt var att dränka det med positiva händelser! 
 

Ses när jag inte längre är upptagen

 
 
 
Okej, jag vet att min uppdatering här är som den är. Men har mina orsaker till det, vilket ibland är synd, för jag gillar verkligen att skriva här. Kan börja det här inlägget med att säga att hela den här läsperioden har varit KAOS.
   Mer eller mindre.
   Ena veckan har varit ganska lugn medans nästa har varit totalstress till 210%, galet värre. Men än så länge lever jag och det funkar väl. Vi är just nu inne på sista etappen i läsperioden, samt en tenta på köpet, så det innebär att jag, som jag i stort sett gjort hela den här tiden, kommer lägga all min energi på att gå till skolan, äta, träna och sova. Så mitt spelande kommer fortsätta stå stilla ett bra tag till... Så sims kommer att stå och damma i ett hörn på skrivbordet tills dess att jag får tid igen. Har material till ett inlägg iallafall, så kanske kommer det upp ett inlägg, kanske. 
 
Anywho, så ser det ut just nu! Ni får ha det bra tills dess!