2017

 
 
 
Tekniskt sett så släpps de här inlägget klockan 23.59 den 31 Januari, så ett nytt år är det inte direkt. 
Men en minut hit eller dit, det gör inte så mycket skillnad, eller hur? 
 
 
Jag vet att jag sagt att jag inte skulle släppa något inlägg förrens helgen den 7:e och 8:e Januari, men det är ju ett nytt år vi går in i, och jag kände jag ville uppmärksamma det med ett litet förberett inlägg. Tacka vet jag att man kan tidsinställa saker och ting, det har underlättat mitt liv som bloggare enormt. 
 
Det här året har verkligen varit ett knasigt år. För mig har det, likt 2015, varit en berg och dalbana på det personliga planet, första halvan av året var toppen, medans andra har varit lite mindre kul. För resten av världen verkar 2016 ha varit ett riktigt dåligt år, med många extrema förändringar och händelser som vi får se först nu 2017 hur det kommer påverka saker och ting. 
 
För bloggen har det varit en väldigt spännande tid. Jag har avslutat generation tre under första början av året och därefter lämnat över facklan till generation fyra och Celeste historia som visade sig bli en väldigt mycket mer inveklad historia än jag tänkte mig. Jag har inte riktigt reflekterat över hur länge jag skrivit om Celeste, men jag kikade igenom snabbt hur länge ungefär varje generation har tagit att ta sig igenom...
 
- Generation 1 med Annie Jones tog mig ungefär tre månader.
- Generation 2 och 3 med Amanda Jones och Blaise Jones respektive tog mig ungefär fyra månader.
- Generation 4 med Celeste Jones, som startade sitt första inlägg den 3:e April och sitt senaste nu den 27:e november har hållt på i snart åtta månader - alltså dubbla tiden som för Generation 2 och 3. 
   Jag har inte ens kommit till vad jag anser vara historiens mittpunkt...
 
Det är ganska... Jag tycker det här är ganska häftigt, faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle hålla på så länge med den här historian, för min tanke var att den skulle vara så mycket simplare. Min plan var egentligen bara att jag skulle låta fokuset ligga på ett triangeldrama mellan Bo och Lucas och Celeste, och utomjordingarna skulle endast spela en väldigt liten roll i historian. Nu har det blivit i stort sett tvärtom. Allt det som växt fram under tiden jag skrivit den har historian, alla nya simmar jag tagit med, alla nya vägar jag valt att ta. Det är det jag älskar med den här bloggen, att få utlopp för mina fantasier och faktiskt få en chans att dela med mig av det till andra som uppskattar det jag gör. 
 
Under året som gått har jag självklart inte bara skrivit om Jones på bloggen. Men det är min absoluta favorit att lägga ner tid på. Som ni nog förstått ganska väl vid det här laget. Gud, jag måste nog ha upprepat mig minst ettusen gånger under min tid här över hur mycket jag gillar Jones, haha. Ni får säga till ifall det blir tjatigt. 
   Jag har såklart haft en kortare serie under sommaren, massa simmar jag skapat samt hus, och en hel del annat, absolut.
 
 
Om jag får fråga er, vad har varit ert favoritmoment med min blogg, Jones eller andra inlägg under det här året?
 
 
Mina tankar över det kommande året är hur jag ska fortsätta med bloggen. Nästa år kommer jag att gå in i mitt andra år som simsbloggare, vilket kommer bli en rolig milstolpe att ta sig igenom, men även en som har fått mig att fundera. Jag vet om att jag inte kommer att blogga här för alltid, kanske kommer jag att återvända någon gång då och då, men den här bloggen skapades främst för att jag blev så inspirerad över att läsa andra simsbloggar och att jag ville göra det här jag med. Nuförtiden är de flesta simsbloggar en del av det förflutna och något som knappt existerar längre. Det är tråkigt, tycker jag, för jag saknar att läsa och bli inspirerad av andra. Saker som youtube och att se på en video är inte alls samma sak som att läsa ett bra historieinlägg. Men men, det är sånt som händer med tiden, allt varar inte för evigt. 
 
Min plan är att jag ska bli färdig med Celeste historia innan jag går ut skolan nästa år. Innan jag går in i nästa steg i mitt liv. Efter jag är färdig med min utbildning vet jag inte vart det bär av härnäst, men om jag får bestämma så kommer det att ske på en plats där jag inte har tillgång till min dator eller sims i första hand. Det kommer vara ett tufft mål att hinna med, och jag är osäker på om jag kommer klara det. Men jag ska försöka och jag ska göra mitt bästa att hålla inläggen top-notch fram till slutet. Om det nu blir så att jag faktiskt blir klar med historian innan skolan är slut, så kommer jag säkert fortsätta vidare med nästa generation. Så ni behöver inte vara oroliga över att jag kommer sluta blogga så fort Celeste saga är över tidigare än planerat. 
   Det är även svårt för mig att säga nu hur det kommer se ut. Allting kan ändras med tiden, och jag är en som egentligen ogillar att planera alltför exakt. Det får bli som det blir, är bättre att säga tror jag.
 
2017 tror jag kommer bli ett bra år. Sa jag även förra året, och förrförra, men jag ska fortsätta vara optimistisk till saker och ting. Jag gillar nyår, för konstigt nog känns det som en nystart, trots att det kanske inte är det fullt ut. Men det är en chans att få vara med om helt nya möjligheter och händelser att ta del av och minnas för alltid! 
 
Så med detta vill jag säga Gott Nytt år till er kära läsare där ute! Jag hoppas ni får ett fantastiskt år framöver, och jag hoppas ni vill fortsätta följa med mig och Jones in i deras fortsatta äventyr som jag kan säga er, kommer leda in dem till helt nya världar. 
 

Adventskalender 2016 - Samlingsinlägg

 
 

 
1:a December [Introduktion]
2:a December [Grupp 1] [Grupp 2]
3:e December [Grupp 3] [Grupp 4]
 4:e December [Grupp 5] [Grupp 6]
 
Andra advent
 
 5:e December [Grupp 7] [Grupp 8] 
 6:e December [Grupp 9] [Grupp 10] 
7:e December [Grupp 11] [Grupp 12] 
8: December  [Grupp 13] [Grupp 14 
9:e December [Grupp 15] [Grupp 16] 
10:e December [Grupp 17] [Grupp 18]  
11:e December [Grupp 19] [Grupp 20] 
 
Tredje Advent
 
12:e December [Grupp 21] [Grupp 22] 
13:e December [Grupp 23] [Grupp 24] 
14:e December [Grupp 25] [Grupp 26] 
15:e December [Grupp 27] [Grupp 28] 
16:e December [Grupp 29] [Grupp 30] 
17:e December [Grupp 31] [Grupp 32] 
18:e December [Grupp 33] [Grupp 34] 
 
Fjärde Advent
 
19:e December [Grupp 35] [Grupp 36] 
20:e December [Grupp 37] [Grupp 38 
21:a December [Grupp 39] [Grupp 40] 
22:a December [Grupp 41] [Grupp 42] 
23:e December [Grupp 43] [Grupp 44] 
24:e December [Grupp 45] [Grupp 46]
 
Julafton
 

Ledighet

 
 
 
Som rubriken och bilden lyder har jag bestämt mig för att ta en paus ifrån bloggen. Jag känner att det behövs, speciellt nu efter adventskalendern, som tog väldigt mycket mer tid än jag räknade med. Det har förutom den, varit en del hektiska dagar i skolan med, och allt som allt, jag behöver vila upp mig.  
 
Bara för att jag har en paus dock, betyder det såklart inte att jag inte kommer spela eller skriva rent allmänt, det tycker jag är för roligt för att helt skippa. Men däremot handlar pausen mer om att jag inte kommer stressa för att få iväg något inlägg, eller att jag ska känna press över att jag inte bloggat på någon dag. 
 
Jag har som det ser ut nu ett historie-inlägg som jag är redo att publicera någon gång efter nyår - vilket då även innebär att vi återgår till originalhistorian och allt som det innebär. Därefter hoppas jag innerligt att jag ska ha tid att spela och skriva, men eftersom jag går sista året på universitetet så innebär det väldigt mycket jobb och det är jobb jag kommer att prioritera först. 
 
Så som jag tänkt mig kommer jag ha en paus fram till den 8 Januari - om det då innebär att jag släpper det inlägg jag redan har den helgen, eller helgen efter, får jag se hur det ser ut. 
 
Hursomhaver, så vet ni hur det kommer se ut framöver här på bloggen. 
Ni får alla ha det så bra! Så ses vi nästa år igen!
 
Kramar!