TS4: AKC - The Amell Family Del 8

 
 
Efter allt drama utanför hamncaféet blivit löst tog sig syskonen in i huset och beställde maten de tänkt äta. Dock satte sig ingen av dem bredvid varandra. Viktoria hade sett en kille läsa en bok hon tyckte såg intressant ut och snäll som han var så lät han henne få läsa den om hon ville. Den var visserligen väldigt svårläst men Viktoria försökte ändå, hon fick ju sitta bredvid en ganska söt kille iallafall...
   Ray satte sig ensam på ett annat bord, han behövde få tid att reflektera över vad han nyss varit med om. Hade det varit rätt att bara börja slåss sådär? Det hade kanske varit ganska drastiskt gjort av honom... Men killen hade hotat hans syster och det var något han inte bara kunde förbise så lätt...
 
 
 
Stephanie, som varit först med att äta upp sin mat hade ursäktat sig med att gå iväg på toa. Efter besöket hade hon dock blivit nyfiken på att kika runt lite. Hon upptäckte till sin förvåning, och glädje, att ställets arbetsrum var olåst. Sakta smög hon in i rummet och kollade sig omkring. En tanke kom över henne, skulle hon våga..? Stephanie kikade över axeln, kollade efter så att ingen skulle se henne. Med kvicka fingrar tog hon tag i en dekoration och stoppade den i fickan. Ingen skulle säkert sakna den och den skulle göra mer nytta hos hennes familj än här... 
 
 
Exalterad över sitt lyckade tjuveri skuttade Stephanie ned för trappen och slog sig ned bredvid Viktoria som argumenterade med Ray. Stephanie la inte så mycket uppmärksamhet på vad de två andra pratade om, istället såg hon ned på dekorationen hon lurigt plockade upp ur fickan. Den skulle säkert kunna säljas för en bra slant borta vid soptippen.

TS4: AKC - The Amell Family Del 7

 
 
 
Efter dagens rensning av skit så var det dags för dagens tredje agenda, nämligen att få i sig något att äta. Eftersom de fått en ganska bra slant av allt de hittat under kvällen så kunde de köpa på sig en bra bit mat att ha med sig hem. Eftersom de alla tyckte att priserna och kvalitén av mat var bra på hamncaféet så bestämde de alla sig för att gå dit. Både Viktoria och Stephanie sprang emot huset så snabbt de bara kunde, då de båda var väldigt hungriga. Ray däremot tog mer tid på sig då han kände av att duschen var alltför bra för honom. Han hade börjat slappna av så mycket att han insåg hur trött han egentligen var...
   Viktoria var först fram på stället och ropade till de andra syskonen att skynda sig hit!
 
 
 
Stephanie tog sig uppför trapporna och råkade springa rätt in i en ung kille i Rays ålder. Han var lång och såg obehaglig ut med sina sminkade ögon och Stephanie kände sig rätt så rädd med honom framför sig. Dessutom var han arg och sur på henne för att hon inte sett sig för bättre. Han skrek åt henne där hon stod och ryggade tillbaka, tårar som började rinna nedför hennes kinder. 
   Bakom den unge killen kom Ray lunkandes men det byttes snabbt ut till hetsiga kliv och ilska då han såg att hans syster blev hotad av någon annan.
 
 
 
Ray ställde sig emellan killen och hans syster. Ray bröstade upp sig gentemot den unga killen som inte riktigt såg ut att registrera att Ray stod framför honom. Efter en stund blinkade dock killen till och insåg att Ray stirrade på honom med hat i blicken. Den unge killen och Ray kom in i ett hetsigt argument som ledde till att de båda började slåss. Stephanie backade kvickt undan och spände hela kroppen där hon såg sparkar och slag utbytas bland de två unga killarna. Hon hoppades bara att det skulle gå bra för Ray!
 
 
Efter ett tag fick Ray in ett riktigt hårt slag gentemot killen som började se stjärnor framför sig. Den unge killen tog sig om huvudet som dunkade ondare än ondast och han vände sig snabbt om och började springa därifrån. Ray stirrade bara efter killen, borstade av sina händer och hoppades att han lärt honom en läxa om att man inte hotar hans systrar så där.
   Längre bort stod Stephanie alldels tyst. Hon tyckte hennes bror var så cool där han stått och skyddat henne från den onda, blonda och sminkade killen. Stephanie kunde inte se upp till Ray mer än hon gjorde just nu. En dag så hoppades hon att hon själv kunde bli lika modig och stark som Ray.
 

TS4: AKC - The Amell Family Del 6

 
 
 
Senare under dagen var det dags för dagens andra syssla, nämligen att ta sig en uppfriskande dusch. Alla i familjen hade sett fram emot att få komma iväg och duscha sig rena då det inte blev alltför ofta det hände. Tur för dem alla så var badhuset gratis och öppet för allmänheten. När Ray ställde sig i duschen, spänd som han var, och kände de varma strålarna träffa hans kropp, känna hur all skit rensades bort från honom, fann han sig med ens mycket mer avslappnad igen. 
 
 
 
Stephanie var först in i duschen och först ut. Hon tyckte inte det var roligt att duscha direkt, men det var ett ont måste och hon trivdes inte heller att gå omkring och lukta skit med. För att fördriva tid medans hon väntade på sina syskon tog hon sig en tupplur på bänken i omklädningsrummet. Den var hårdare än deras egna bänk, som blivit mjuk av allt dagg och regn som fått spola ned på den. Stephanie gav tillslut upp och ställde sig tung i kroppen upp. Hon var less på att aldrig få tillräckligt med sömn och hon önskade ibland att de kunde lägga pengar på en säng istället för mat...
   Viktoria som precis blivit klar såg sin syster stå och hålla tillbaka tårarna. Viktoria kände samma som Stephanie, att ibland var allt hopplöst och jobbigt. Att ibland kändes det som att de aldrig skulle komma att få ett normalt liv igen. Viktoria hoppades även fortfarande på att deras föräldrar skulle komma tillbaka en dag till dem, även om något inom henne sa att så inte alls var fallet.