Frågestund till en advent - Simmarna

 
 
 
Jag fick ett förslag på något jag kunde fixa inför en framtida adventsöndag.
 
Och det var något i stil med en "frågestund där simmarna får frågor av er att svara på." Jag vet om att Sara från Simsdeluxe gjorde något sånt här för längesedan med två av hennes simmar, vilket jag personligen tyckte var en väldigt kul grej att få vara med på - jag kan själv ha ställt en hel del frågor där, haha.
 
Så, efter förslaget här så tänkte jag väl att jag kunde testa på att göra något liknande med mina simmar. Det blir väl lite som en extra grej för er att lära känna dem ännu bättre. Kanske frågor om vad de är mest rädda för? Om de har något minne de värderar väldigt mycket? Eller vad ni nu än känner att ni vill veta mer om. Det kan vara vad som helst, inga frågor är för dumma, eller pinsamma, eller knasiga. Personligen tror jag det blir mest intressant om ni tar ut svängarna med frågorna, haha. 
 
Ni får ställa frågor som gäller för "alla" simmarna eller för endast en enskild - se till att vara nogrann med det så jag vet vem frågan är till. (Jo, när jag säger "alla" så gäller det endast de simmar som ni ser på bilden. Vill ni att frågorna även ska inkludera simmar som inte är på bilden, så som ex. Jessika eller Eileen, så skriv ner det)
 
Jag tänkte att det här är inlägget ni får skriva era frågor i en kommentar. I första hand kommer jag ha det här inlägget öppet fram till på lördag eftermiddag någon gång, så att jag förhoppningsvis har tid att sammanställa inlägget redan till nu den andra advent. Men beroende på tid, och sånt, så kanske det kommer vara öppet längre. 
 
Så, det var allt från mig! Se till att ställa så många frågor ni bara kommer på! Ju fler frågor desto roligare kan det nog bli, speciellt om de som sagt, är lite crazy, haha. 
 
p.s. Om ni känner er lite lost med frågor så finns HÄR lite enkla exempel, dock står allt på engelska. Men Tyda.se är min go to, när jag ska översätta ord, hehe.
 
 

Svar på kommentar - #10

 
 
 
 
Solglasögonen finns hos Toksik och håret finns hos Teanmoon
Rekommenderar för övrigt Toksik överlag, hen gör fantastiskt fina smycken!
 
 

Första advent

 
 
 
Oh crap! Är det redan första advent? Går tiden verkligen så fort? Är det verkligen snart jul?! 
 
Tydligen. Men det känns ändå nice att vi börjar närma oss en mysigare tid med vintern. Fastän jag tyvärr tappat allt som har med julkänslor att göra. Jag tror det har att göra med att jag blivit äldre, eller bara det att jag inte längre tycker det är kul att göra samma sak varje år. Jag är en person som behöver variation i livet, och julen är ju som en speciellt tradition där man oftast inte brukar göra annorlunda saker. Det kanske även beror på att jag de senaste åren jag studerat och bott där jag bor, inte haft råd eller plats i rummet att köpa in juldekorationer, som en gran, adventsljus, tomtar och stjärnor etc. Men åh andra sidan så borde det ju finnas andra sätt att få julkänslor på, än att köpa saker. ;)
 
Nu när första advent är här, så innebär det också att det är helt okej att börja med julsaker. Jag är en sån där jobbig person, som trots att jag inte är så mycket för traditioner, ändå känner att börja dricka julmust och köpa pynt före halloween i oktober känns lite onödigt tidigt. Jag tycker första advent är en bra startpunkt att verkligen sätta igång med julen på riktigt. Då är det helt okej att spela julmusik, dricka julmust och äta lussebullar utan att man hinner bli less på det fram tills julafton är förbi. Men såklart, det är min åsikt, vill ni göra allt det här redan innan midsommar, så kör hårt! 
 
Förra året, vid varje advent så gjorde jag lite extra "juliga bilder" med sims. Så jag tänkte att jag kunde försöka göra samma sak igen. För att det är kul att styla, posa, fota och redigera bilder tycker jag. Den här gången blev det dock en liten hastigt gjord bild, då jag typ gjorde den idag och hade inte så mycket tid på mig då jag har haft annat för mig med, haha. 
 
 
Förresten, jag tänkte bara höra med er om det är något speciellt ni skulle vilja se vid varje advent fram till jul?
Frågestunder där ni får fråga simmarna/mig något? 
Lite kul kuriosa om hur många saker i historian ändrat sig från min första idé?
Eller om ni har något speciellt ni känner ni vill ha som extra inlägg varje söndag?
Etc. Etc. Kommentera om det är något speciellt ni önskar er.
 
 
Annars önskar jag alla er superfina läsare en superhärlig adventsafton!
Kramar till er.