Martin - 1.11 / Granite Falls Del 1

 
 
Tiden gick framåt. Samuel hade fått en inbjudan från Maylin om ifall han ville följa med henne och gänget ut på en två dagars campingtripp till Granite Falls den här helgen. Det skulle bli hon, André, Desirée, Jaime och hans syster Larua samt hennes man Christofer - som förövrigt i stort ett bodde ute i skogen då dem båda älskade naturen. 
 
 
 
Samuel hade iallafall tackat ja till att följa med. Han tänkte det skulle bli kul att få testa på att campa igen. Det var inget han gjort på många år, så det skulle nog bli riktigt trevligt. Planen var att de skulle tälta, och inte hyra stuga då de verkligen ville känna på skogslivet. Framme på plats så fick de sina tält, och medans André, Desirée och Laura samt Christofer gick iväg för att slå upp dem stannade Samuel, Maylin och Jamie kvar vid informationshuset för att köpa med sig lite extra småsaker.
   >>Är det inte meningen att man ska låta bli mobilen när man är ute och campar?<< skojade Samuel med Maylin och Jamie som stod och höll på med deras telefoner och tog en massa kort med varandra. 
 
 
 
Borta vid campingplatsen stod tälten färdiguppsatta. De valde att hyra två stora tält som de alla kunde dela ihop. De drog alla sticka om vem som skulle sova med vem i vilket tält - och Samuel hamnade med André och Cristofer. 
   >>Psst... Samuel? Om du vill kan jag se till att byta plats med min syrra ifall du vill det.<< viskade André till Samuel som precis slog sig ner vid bordet bredvid. 
   Samuel skrattade lite nervöst. >>Nej, det behöver du definitivt inte göra! Eller alltså, det är lugnt.<< harklade han sig ganska direkt efter. Kinderna röda åt sin egna tunga som vrickade sig i munnen.
   >>Sure, men säg bara till ifall att.<< retade André vidare. 
 
 
 
Medans André fixade ihop dagens middag vid grillen, så gjorde dem andra lite diverse olika saker ihop. Samuel tog sig ett parti "hästskokastning" tillsammans med Christofer och Maylin. Till slut så kom André förbi och sa att maten snart var klar, veg. burgarna behövde bara bli lite mindre varma. 
   Bakom Samuel stod Maylin och stirrade över mot Desirée som verkade se lite smått nedstämd ut. Desirées blick låg en hel del mot Samuel, och Maylin började ana att hon faktiskt kände ganska starka känslor för honom. Frågan var om Samuel kände likadant för henne?
 
 
Gänget samlade sig till slut vid matbordet som inte lyckades rymma alla (in real life hade man lätt fått plats med alla så länge man kunde tänka sig att sitta trångt!), och tog för sig av maten. Samtalsämnena böts ut från det ena till det andra, tills maten var uppäten och gänget bestämde sig för att ta sig en tävlingsomgång i "kasta hästsko".