Martin - 1.15 / Granite Falls Del 5

 
 
Samuel och Jamie stannade inte så länge nere vid fiskarna, utan drog sig ganska snart de kommit dit tillbaka upp igen. Samuel ursäktade sig med att han behövde använda toaletten och sprang iväg dit medans Jamie gick tillbaka till campingen. 
   Borta vid toalett/Duschhuset träffade han på Desirée som stod och borstade tänderna. Han hejade på henne, de pratade en liten stund och sedan insåg Samuel att det var ganska bråttom att använda toaletten.  
 
 
 
>>Men förbannade...<< svor Samuel och försökte att vifta bort de surrande irritationsmomenten som flög kring honom. 
   >>Om det är något jag kommer sakna, så är det nog insekterna.<< skrattade Desirée sarkastiskt och såg mot Samuel som gav henne ett leende tillbaka. 
   >>Ja du får gärna ta och låta dem flyga på dig istället för mig.<< svarade han henne skämtsamt. Desirée gav han ett sött leende, och sedan gick de båda tillbaka till campingplatsen för att börja fixa i ordning inför hemresan igen.
---
 
 
 
 
Okej, det blev kanske inte en sådan fix av saker egentligen. Det var trots allt ett par timmar kvar, och gänget bestämde sig för att spendera tiden med att hyra in ett par stolar och sitta vid elden och bara umgås - trots att Laura tidigare sett till så att allting var helt släckt för att lämna den. Men det gick alltid att kasta på extra mycket vatten sen igen. 
   Alla i gänget skrattade och stojade. Samuel råkade dock få en lite väl för närgången syn efter att Laura och Christofer började att kyssa varandra bara sådär. Han var helt ärligt inte alls van vid sådana saker. Han var ju trots allt en ganska blyg kille. Om än han såklart även skulle vilja ha ett förhållande med. Någon gång kanske han skulle våga prata med den där specielle att dela sitt liv tillsammans med.
   Men just nu hade han åtminstone hittat åt sig ett helt gäng med speciella personer att dela livet tillsammans med. Och det räckte gott för Samuel det med.