Martin - 1.16 / Vem där?

 
 
Någon dag senare och Samuel hade kommit tillbaka till sina rutiner igen. Åtminstone så mycket rutin man kan få utan att ha sig ett jobb, eller annat att göra under dagarna. Samuel hade sökt lite grand, men ingen hade svarat på hans ansökningar än så det var bara fortsätta söka och hoppas vidare. Desirée hade inte hört av sig än gällande hennes kusin och jobbet där, så Samuel tänkte det nog inte skulle bli av. 
 
 
 
Samuel satt vid sitt köksbord och drack en kopp té. Det var tyst i hans lägenhet, och det kändes än mer tyst efter att inte längre vara tillsammans med ett helt gäng andra personer i sin närhet. Samuel brukade inte tycka att ensamheten var ett problem, men nu helt plötsligt kändes den mer närvarande än tidigare. 
   Samuel såg ut igenom fönstret och började tänka. Någonstans där så dök den där känslan upp när han tänkte på den där lite mer speciella personen. Såklart alla hans vänner var speciella för honom - dem var de första han någonsin haft som så bra vänner - men bland dem så fanns det en som bara fick han att tänka till lite extra. 
 
 
Nej, Samuel kände att han behövde göra och tänka på annat. Så en film fick det bli att titta på. Någon gammal klassiker som han sett förr såklart. 
 
 
 
Samuel blev ganska så indragen i filmen. Så pass att han först inte hörde hur det knackade på dörren. Till slut började Samuel förstå att knackningarna kom från hans dörr, och inte från filmen.
   Samuel undrade vem som knackade på hos honom så sent, och för en stund så tänkte han att han hade haft för hög ljudnivå så att någon av grannarna tyckte det var störande. Men det vore konstigt, då hans ljudnivå var så låg att han knappt själv hörde något.
 
 
 
I alla fall så blev ju Samuel tvungen att gå och öppna för att se vem det var. Och han blev lite förvånad över att se personen stå där ute.
   >>Hej.<< 
   >>Hej.<< log Samuel, och kände hur hjärtat plötsligt slog ett extra kraftfullt slag i hans bröstkorg...
 

 
... Frågan är bara vem det är?
 
 
Okej, det här var en tanke jag bara fick men jag tänkte det kunde vara roligt ifall ni fick vara med lite mer under Samuels resa och påverka lite vad han ska göra och sådana saker. Typ som det här. Vem vill ni se stå där bakom dörren, och den som Samuel känner lite extra för? Beroende på vem som vinner det här så kommer ni få se mer av hen och hens liv och sådant med. Det är lite därför jag inte skrivit ut så jättemycket om någon av dem riktigt, utan det är lite meningen att vi alla och Samuel ska lära känna personen mer under själva resans gång tänkte jag! Det är fyra personer att välja mellan, två tjejer och två killar. Vem tycker ni skulle passa för Samuel?
 
Det blir ganska enkelt, här nere finns en poll jag gjort och det är bara ticka i ett av svaren där. Röstningen startar nu på en gång, och kommer hålla på fram tills tisdag den 29:e. Ni kan bara rösta på en person, men jag har för mig ni kan rösta en gång per dag i alla fall. 
 
Röstningen är avslutad!