Martin - 1.7 / Vlads hemliga liv (Bonusepisod)

 
 
Yes, that's it Vlad! Strike that pose för oss bakom kameran innan du går in till den intet ont anade Samuel för att säga.. *host* hej...
 
 
 
Så mycket sömn efter en festival blev det alltså inte för Samuel den här natten. Strax efter han gått och lagt sig verkade det som att hans drömmar blev lite mer verkliga på ett sätt. 
 
 
Det var som att stirra in i ett disigt mörker, och Samuel kunde inte röra sig. Hans huvud befann sig i ett tankelöst tillstånd, och det var som att han befann sig i något mellanplan av verklighet och drömmar. Vem var den där blekvita rangligt långe mannen som hukade sig framför honom? Den vars tänder var lika finslipade som vassaste kniven, och vars ögon lös i sovrumsmörkret. 
 
 
 
Det fanns ingenting Samuel kunde göra, mer än att falla in i mannens grepp och låta sig själv känna hur livets energi försvann från honom. Det gjorde inte ont, men han blev bara tröttare och tröttare för varje sekund som gick. Till slut släppte mannen taget om Samuel, och allting snurrade. 
 
 
 
Bara ett par sekunder till, och Samuel damp rakt ner i marken - helt utslagen. Den mystiske filuren försvann strax därefter ut från hans lägenhet och lämnade ett väldigt fint meddelande till den avsvimmade Samuel som nästkommande dag antog hans natt varit en väldigt jobbig dröm...
 
#1 / / Sandy SIMSINSPACE:

Hahaha Vlad! You bastard, detta trodde jag inte om dig D: xD

Svar: Hahaha, det trodde nog ingen av oss! D: xDD
Michaela / Simstales