Tillbaka - Och ny design!

 
 
 
Tänkte bara flika in här och säga att jag är tillbaka igen! Och med det förhoppningsvis tid och fantasi till bloggen nu i höst! För att liksom sparka igång saker och ting så kände jag det var dags att byta bloggdesign, och för första gången på länge hittade jag en gratis design och byggde om den lite grand. Så därför tänkte jag bara be er att; om det är något som verkar skumt på eran dator med designen på något sätt, så säg gärna till så jag kan fixa det! :) 
 
Designen är inte fulländad, än. Det är fortfarande lite färger jag inte kan ändra om (försöker hitta åt dem där koderna men de finns typ inte!), samt så finns inte längre "infinite scroll" på "hem-sidan" men tror det finns på "arkiv/kategori-sidorna". Plus något annat här och där, men överlag är jag väldigt nöjd med vad jag gjort.
 
Så det var det för denna gången, jag kommer nog antagligen att spela lite med Samuel efter röstningen är klar. (så ni som känner att ni vill påverka den kan alltid scrolla ner ett inlägg och lägga en röst på vem Samuel ska dejta!) Annars får ni alla där ute ha det så bra!
 
 
Publicerat i Allmänt