Jones - Vampyrformer


 
Allright, här nedanför har jag fixat ihop de Jones som finns i min header till vampyrer (inte mobilbloggens header). Det var till viss del lite klurigt att komma på några, men de flesta av dem tycker jag blev riktigt bra. Jag valde att bara göra en form, och struntade i det faktum att man kan ha en "normal" och en "mörk" form som i spelet.
   I "min vampyrlore med Jones" tänker jag mig att det finns olika typer av vampyrer, såsom de som är födda inom släktet, de som blir förvandlade och de som helt enkelt är en blandning mellan två olika varelser. Jag har även lite tankar om ögonfärgerna vampyrerna har, och tänker mig att det beror på vilket ursprung de kommer ifrån, alltså ifrån vilken vampyrfamilj de tillhör. Men, egentligen så valde jag bara färgerna för att jag tyckte det passade simmen i fråga, haha.
 

 
 
 
Celeste Jones
Hybrid mellan människa och vampyr
 
 
Bo Johansen
Förvandlad av Lady Marina Moore
 
 
Lady Chantelle Stevens
Född vampyr
 
 
Lucas Munch
Född vampyr
 
 
Lady Marina Moore
Född vampyr
 
 
Lord Alexander Dahlin
Förvandlad av den första vampyren
 
 
Lady Jessika Lane
Förvandlad av Lord Alexander Dahlin
 
 
Lady Eileen Simmons
Född vampyr
 
 
Greve Harvard Stone
Förvandlad av Eileens far
 
 
Olin James Croft
Förvandlad av hans forna mästare
 
 
Nicole Malone
Förvandlad av hennes ex
 
 

TS4: Snaps #14 - Eventet

 

 
"The many faces of Bo"
 
 
 
 
 

 
"Opublicerade eventbilder"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sammanlagt 41 nya simmar skapades till det här eventet - Tack Sandy som hjälpte mig med detta!
 

Svar på kommentar - #11

 
 
 
Fick en rolig kommentar här från anonym, som ni ser undrar ifall jag kunde göra om några ifrån Jones till vampyrer / motsatta könet. Roligt nog så har jag själv funderat på hur det skulle varit ifall de hade varit vampyrer / om det vore en story vem skulle varit vampyr resp "normal" / vem som skulle förvandla vem / etc, så det var faktiskt kul att höra att andra också är intresserade av att veta detta!
   Så, som svar på din fråga så kan jag självklart fixa ihop detta! :D
 
Då är min fråga till er vilka ni skulle vilja se? Jag kan självklart göra om "alla" jag anser vara en sim som spelar en större roll i historian - eller så får ni välja ut de ni helst vill se.
 

 
Och angående det med motsatt kön, så kan jag även göra detta (och ja, jag har genderbent mina simmar många gånger för mig själv, haha). Dock kommer jag inte att bara gå in i CAS och bara byta kön på simmen med ett knapptryck, utan då kommer jag att "modellera" om deras drag lite grand så att det passar in på hur jag ser dem. (Jag kan visa er hur det ser ut om jag bara trycker på "byta kön knappen" med... Det brukar många gånger inte riktigt bli så.. bra... haha)
 
Det blir samma sak här, kommentera vilka ni vill se, annars så väljer jag själv ut dem jag personligen vill se som det motsatta könet. :)