CAS - #7

 
 
Jag är typ, expert på att kunna gå in i Sims och bara göra en sim, och sedan aldrig någonsin spela med hen... Typ, ever. Men jag har lite svårt att bara skapa en sim och sedan spela med hen. Oavsett hur vacker, ful eller mittemellan dem är, så måste jag ha en mening med den jag gör typ. Ha någon form av historia, eller ha någon roll. Men sen kan det bli som så att jag också går in i CAS och tänker, "Damn, nu ska jag skapa en sim bara för att och spela lite med hen, typ jobba, skaffa barn, ha fest, ligga runt... etc." men så skapar jag en sim och inser att "shit... Du är ju inte alls en sådan person." Och så skiter det sig där med, haha.
 
Skapade denna person igårnatt, då jag var uppe alltför sent och så. Ville testa göra något färgglatt, så blev den här finisen. Gillar håret, och tröjan. Kändes lite "sjöjungfru" över det, så då fick det bli en "Ariel" in tribute till "Den lilla sjöjungfrun". 
 
Hur gör ni när ni skapar simmar? Kör ni lite mer att ni vill ha en story? Eller gör ni bara något och spelar på? 
En annan sak också, men när jag gör simmar, vill ni då se mer än bara "vardagskläderna"? Som att jag visar mer outfits, eller skriver någon historia om dem? Vill ni även att jag lägger upp dem för nedladdning? Tänkte så jag vet ifall det finns intresse i det :)
 
Sen så undrar jag också om det finns intresse av att jag kanske skulle börja med önskesimmar?
Har funderat på det, men självklart måste det ju finnas intresse för det med ifall någon där ute skulle vilja det.
 
Publicerat i TS4: CAS
#1 / / SIMSING - en simsblogg:

Jag utgår alltid efter någon typ av story när jag skapar mina simmar, och gör oftast bara en sim, men försöker ändra på det, haha!

Svar: Det brukar vara svårt att ändra på gamla vanor, haha! Försöker som själv tänka om lite mer så att jag inte bara gör det gamla vanliga heller...
Michaela / Simstales