Fråga + upd. Svar på kommentar - #13

 
 
Jag har en liten fråga till er. Jag sitter och funderar på att göra en gammal favorit i repris, nämligen "fem snabba fakta" - inläggen jag hade för ett väldigt långt bra tag sedan. Saken är den att jag inte vet vilka karaktärer jag ska göra det här med, och lite vilka ni skulle vara intresserade av att vilja veta mer om också. Det kan vara några jag tagit tidigare, eller någon ny, det vore roligt att veta vad ni känner för att läsa mer om.
   Sen självklart, om det finns fler frågor ni har som sitter och gnager, undringar om simmar eller annat skojs, så är det bara undra så svarar jag :)
 

 
Edit 4 Juli 10:00
 
 
Jag svarar på frågan i det här inlägget, eftersom jag insåg det kanske finns fler som inte känner till "Fem snabba fakta" :)
 
Men som svar, så ja! "Fem snabba fakta" var en grej jag gjorde för ca ett år sedan och är att jag tar upp fem olika faktasaker som ni inte visste om en karaktär helt enkelt. Här/Här har ni två exempel på hur jag gjorde då, och tanken är väl att jag gör något liknande idag med. Det behöver inte vara exakt fem punkter, utan kan vara mer/mindre. Faktan kan vara helt "onödigt vetande" till lite mer "seriöst vetande" och om ni vill kan ni få bestämma vad ni vill veta mer om med. Som jag skrev där uppe kan det vara fakta om en karaktär jag redan haft, som Celeste eller Bo, eller någon ny som Jessika eller Eileen. Och självklart är det inte limiterat till bara Jones, utan vill ni veta mer om någon från Forgotten som Stephano eller Victoria så är det bara kommentera om vem ni vill se mer av!
 
 
 
 
 
 
#1 / / DailySims:

Fem snabba fakta låter intressant, är det då om en karaktär? :D

Svar: Hej! Jag gav ett längre svar på det i samma inlägg du kommenterade i, så du kan kika där så får du svar på din fråga :D
Mikka