Svar på kommentar - #14

 
p.s. Senaste Jones finns om ni scrollar neråt, förbi, det här inlägget.
 
Fr.o.m nu, så ifall ni som kommenterar har en blogg, så kommer jag länka till den bloggen via "frågebilden" så klicka bara på den så kommer ni till frågarens blogg :)
 
 
Eftersom du kommenterade den här frågan under "Annies samlingsinlägg" så antar jag när du menar att "läsa om igen" är ändå från Generation 1? :) Jag har sett tidigare att mina länkar inte riktigt funkat under hennes kategori, och inte fått ork att fixa det tidigare, men jag kikade igenom dem för en liten stund sedan och nu borde alla länkarna under hennes samlingsinlägg fungera som dem ska! Gör dem inte det, så säg gärna till vilka som är trasiga, så fixar jag det på en gång. Och om det nu mot all förmodan absolut inte går och länkarna är helt broken av någon skum anledning, så går det att man går in på någon av Gen 1, Gen 2, Gen 3, eller Gen 4 och helt enkelt scrollar ända längst ner till första avsnittet och jobbar sig uppåt på så vis... Det är inte optimalt, men det går att göra så med.
 
Om jag annars skulle rekommendera någon att börja läsa, så beror det lite grand på vad man är ute efter. Vill man läsa allt, ja då tycker jag du börjar läsa från Generation 1 -> Generation 4. Det är inte alls lika storyinriktat under de tidigare generationerna, men det kan vara lite kul att se skillnaderna på hur jag skrev då, och nu, eller om man helt enkelt är mer för att läsa lite mer casual inlägg :) 
Vill man istället komma ikapp med Gen 4, som jag är på nu, så rekommenderar jag att börja från "Gen 3 - Andra delen" då man får en inblick i hur det hela började eftersom Gen 4 och Gen 3 hänger ihop. (Det går absolut att läsa direkt från Gen 4 med utan att ha någon koll på Gen 3 med)
 
Hoppas du fick ett bra svar på frågan! :)