TS4: Snaps #17 - Bloopers

 
 
"Det är lite småkul att ibland när jag spelar in så får jag först en tanke med storyn, och sedan inser jag att det inte riktigt passar in... Som det ovanför. Istället för kvinnan här, så valde jag att ha in Lucas pappa i slutändan i bilen. Vem hon är? Tja, det får vi kanske se i framtiden..."
 
 
"Haha... Gud... Jag svär att jag hade en tanke med varför Bo skulle fått vara halvnaken under den här sekvensen... God, dör när jag tänker på hur hemskt det hade varit om jag gjort det... Haha"
 
 
"Jag är lite ledsen ändå till att jag inte fick chans till att använda den här bilden, för tycker den blev lite fräsig med the trio gang som alla posar på en pose jag kände verkligen passar dem...
Aja, får väl slänga upp den här istället bara..."
 
 
"Typ sötaste paret. Ever. Typ mest skeptiska paret till sin kompis kärlek. Ever."
 
 
"Finn ett fel..."
 
 
"Jag svär, jag dog när jag hittade den här detaljen när jag skulle fixa till inne i det lilla huset. Jag trodde inte jag hade kvar tavlan som jag lät Bo måla av Celeste för typ... tusen år sedan! Och så hittar jag den här inne av alla ställen och kände mig jättenostalgisk och jättefascinerad över hur annorlunda allt blivit om jag gått på en idé jag hade som skulle inkluderat just den här tavlan..."