Sommaren 2017

 
 

 
Hej, hallå eller nå!
 
 
Hoppas allt är bra med er läsare där ute, och att ni känner att sommaren äntligen är här! Själv känns det inte riktigt som sommaren är här, men det kan bero på att det knappt är sommarvärme här uppe i norr, haha. Åtminstone så har vi ljust dygnet runt, så we got that going for us, vilket är nice. Men det vore verkligen så himla skönt med att få hit riktig värme, alltså över tjugofem är en bra början iallafall tycker då jag.
 
Nu när sommaren är här, så kan jag passa på att komma in med någon form av allmän info med hur det kommer se ut framöver. Till att börja med, så är jag ganska så nyligen hemma igen efter två månaders praktik/examensjobb som jag haft nere i Karlskrona, av alla ställen, haha, och för stunden så är jag ganska så klar med mina studier på mitt universitet. Det är bara några små saker jag ska fixa med, men sen är jag i stort sett klar med skolan - förutom en sommarkurs jag måste läsa nu till sommaren, men den är på halvtid så det kommer nog vara ganska så nice ändå. Utöver det så är helt enkelt min plan att fundera ut på vad jag ska göra härnäst. 
 
Utöver mitt liv, som fortsätter, så är det även den här bloggen som kommer att fortsätta vidare tills jag helt enkelt inte längre har tillgång till den på samma sätt, beroende på vad som kommer hända i mitt liv. Jag har en del information jag tänkte komma ut med så att ni läsare vet vad för ändringar som sker här/det som komma skall.
 
---
 
Alla mina historier - förutom Jones och Forgotten - jag haft på bloggen kommer inte längre att fortsätta. Jag har helt tappat intresset på dem historierna, samt raderat vissa av dem filerna. De historier det gäller är Amell, Harpham, och Pineapple. Det kommer stå att dem är "arkiverade" i kategorisektionen, så att ni vet om att dessa historier inte längre kommer fortsätta. Jag kommer så småningom att göra "samlingsinlägg" för dem så att ni enkelt kan navigera kring dem.
 
Jag hade en mängd oskrivna inlägg på Pineapple som jag haft liggandes i mitt utkast i närmare två år(!). Jag ville verkligen inte radera bort dem, men samtidigt så vet jag att jag aldrig kommer att skriva klart dem med. Så det blev som så att jag har lagt ut dem inläggen, utan text, så att ni får se bilderna ifall ni vill det.
 
Den minihistoria som jag påbörjade förra sommaren Dine Out som jag sa att jag skulle skriva klart parallellt med Jones, måste jag be om totalt ursäkt för, men jag tror inte att den kommer att skrivas klart. Tyvärr. Det har gått som jag sa, snart ett år, och allt med den historian har som försvunnit, samt meningen med vissa delar i den. Jag ber om ursäkt för att de blev som så, men själva originalhistorian tog verkligen fart och fick allt mitt intresse att läggas på den. Möjligen kanske jag skriver den någon gång, men räkna inte med det. Jag kommer att se den som avslutad. Däremot så har jag lagt ut alla bilderna jag tagit som oskrivna inlägg och ni kan enkelt navigera för att läsa genom att klicka här. Jag ber återigen om ursäkt för att det blev såhär. Men ibland så blir saker inte som man tänkt sig.
 
På tal om Jones då. Så håller jag för stunden på att fixa med att förbereda inför att spela in och skriva återigen. Eftersom jag jobbat på praktik nu i två månader så har jag inte haft tid till att spela eller skriva om Jones just då, så jag tänker ta tag i det nu återigen. Jag hoppas att jag kan komma igång och få iväg inläggen nu inom en snar framtid.
 
Utöver Jones så är det även Forgotten. Säsong tre är ju i full gång som det ser ut just nu, men jag och Sandy har snackat lite och tänker att det vore kul om ni fick ta del av serien lite oftare än det är just nu. Så vi har bestämt att med start på Säsong fyra så kommer vi att släppa inlägg tre gånger per vecka istället för två. Vilket vi hoppas ska bli uppskattat!
 
---
 
Ja, då tror jag att det största punkterna har tagits upp. Utöver då allt det jag sagt, så kan ni säkert se att jag fixat med designen på bloggen, och gjort om den till en lite mer somrig design. Jag tänkte det skulle vara passande att ha lite mer sol och bad som tema, nu när vi går in i den årstiden. Förhoppningsvis så kommer vädret att ändra sig här uppe i norr med, så att jag slipper filten och långärmat, haha. 
 
Men ja, det var nog allt från mig. Eller en sista sak kan jag fråga, och det är om ni känner att ni vill se något speciellt på bloggen. Nu när sommaren är igång så har jag lite mer tid än tidigare, vilket gör att jag kan fixa med annat här ifall det är något ni vill se. Släng bara iväg en kommentar så vet jag ifall ni önskar se något speciellt under sommaren. 
 
Hursom, nu var det allt från mig, haha.
 
Publicerat i Allmänt