The sims 4 - Föräldraliv

 
 
 
Slog på stort idag och bestämde mig för att "våga" köpa The sims fyra; Föräldraliv, tjoho! 
   Nej men, anledningen till varför jag dröjt med att faktiskt köpa det var för en enda orsak, och det var att jag inte visste ifall finnarna som kom med var en detalj i CAS, eller ett faktiskt gameplay moment. Saken är den, jag gillar att spelet ger ens simmar lite effekter, såsom sjukdomar eller typ finnar, men saken är också den att jag skulle hata det så hårt om Celeste och Co helt plötsligt fick finnar i deras ansikten... Det är absolut inget fel med det! Men, eftersom de inte haft det tidigare i storyn så känner jag att det inte skulle maka sense om allihopa skulle få finnar helt bara sådär, och att hålla på och tampas med att få bort dem in game skulle bara göra hela mitt spelande frustrerande till slut, haha.
   Egentligen, rent på riktigt så skulle nog några av dem ha "problem" med hyn tänker jag mig. De är alla i den åldern, de är alla under väldigt mycket stress etc etc. Jösses, till och med jag som är tjugotre (iaf från och med idag, tjoho!) får finnar och har en hel del småmärken kvar från skolstressen! 
 
Men ja, lång historia kort eller något, så köpte jag det till slut efter att ha googlat och sett att det är in fact, bara en sak man kan sätta på i CAS *pust*. Så det ska bli spännande att se hur mycket roliga saker jag kan hitta på med det till historian! Än så länge så har jag inte testat det så mycket mer än att jag stylade om tre av mina simmar i det som kom med i CAS. Personligen så gillar jag det mesta som kom med!
   Dock känns det lite som att vissa av kläderna man "kan tolka som tonåriga" är mer anpassade efter den yngre tonåren än den äldre. Det kanske bara är jag som ser det så med visserligen, men stilen som ex. Celeste har är något som jag kunde ha på mig som typ tretton-fjorton, och lite samma med hennes hår. Jag hade faktiskt en färgad lugg när jag var... sexton, tror jag... Haha.
 
Har ni köpt föräldraliv? Vad tycker ni isådannafall om det?
 
Publicerat i Allmänt