TS4: Snaps #16 - Chantelle del 3

 

 
Jag tog så fruktansvärt många bilder till det här inlägget - som jag dessutom aldrig kom att använda - att jag känner att de bilderna förtjänar att få komma fram i rampljuset ändå..! Jag tror, helt ärligt, att det här inlägget var det absolut svåraste inlägget hittills att spela in och skriva. Allt jag gjorde, blev typ bara rent ut sagt blä. Så illa var det. 
 
Det största problemet jag hade med de här inlägget, var nog det faktum att det skulle vara på en skola. Och skolor i sig brukar oftast vara ganska fulla med elever = många simmar att ha hand om. Det andra problemet var att jag avskydde/avskyr ljuset som var inne i byggnaden. Det var så hemskt, och hur jag än redigerade bilderna jag tog så blev det inte alls bra. Haha.
 
Updaterar texten lite, det jag skrev där ovan var för längesedan så. Men iallafall, jag hittade det här inlägget i mitt utkast och måste bara ha glömt att jag hade det där. Tänkte jag kan publicera det nu eftersom det för stunden annars står ganska tomt. Men jag lever iallafall! Så att ni vet det, haha.