Martin - 1.19 / Pepptalk

 
 
Precis som Samuel planerat mötte han upp André för deras gymworkout ihop. André själv verkade ganska peppad på att få träna, men också över det faktum att han börjat ana lite om vad hans syster och Samuel börjat känna inför varandra. Enligt honom var det ovanligt att Maylin stannade över en hel natt med någon hon inte känt så länge.
 
 
 
 
Killarna körde igång, Samuel på löpbandet och André på golvet som vanligt. Om än Samuel gillade att träna styrka så var löpning det han föredrog att göra. För André var det snarare tvärtom, han ville deffa, så mycket han bara kunde.
   Under tiden som Samuel sprang fick han även försöka att agera någon form av "lyssna på mitt drabbel om att jag hörde av mitt ex igår och han vill träffas för att försöka göra upp eller något - voice of reason" till André. Tydligen hade hans ex sett han på gymmet, börjat fundera och insett att han betett sig illa, och ville träffas och prata. André hade varit irriterad över det, men funderade på att ge det en chans ändå. Samuel själv var inte så haj på att ge råd kring relationer, han själv var ju fast i ett eget dilemma. Men han försökte i alla fall. 
   >>Nja, om han verkar ok kan du kanske försöka träffa han?<< 
   >>Pff, han var nog aldrig riktigt ok. Het som stryk, men ok? Nja.<< skrattade André. >>Jag får väl se vad jag gör, kanske jag träffar han eller så... Ser jag mig om efter annat.<< fortsatte André och vinkade sedan mot en äldre, väldigt tränad herre, som ställt sig att jogga bredvid Samuel. 
 
 
 
 
Träningsdagen blev längre än planerat, men det berodde nog på att killarna tog en paus uppe på taket för att snacka. Det blev ganska mycket relationsprat, och mycket drama som Samuel fick höra om som André varit med om i sitt liv. 
   Till slut föll det dock in på frågan om Maylin, och Samuel. André ville verkligen veta och undra vad i hela friden de två hade gjort under gårdagsnatten, eftersom hans syster kommit hem på morgonen med ett flin på ansiktet. Samuel hade blivit så röd om kinderna över att André ville dra upp det där nu, och det var ganska direkt André fattade allt. 
   >>Så du gillar henne va? Alltså, "gillar" henne.<< 
   >>Nja, öh... Alltså, jag vet inte...<< Samuel blev nervös. Såklart han kände något, men han var också osäker på om det var det som kändes rätt eller inte. >>Jag är väl lite osäker bara. På mig själv.<< mumlade han vidare.
   André puffade till Samuel på axeln, och förklarade att Samuel inte skulle vara osäker på något. Inte med tanke på att han var en reko kille, och helt passande för att få dejta hans syster med. Dessutom så sa André att Samuel nog inte skulle oroa sig för något alls, utan bara se vad som hände. Han skulle ju träffa Maylin senare, och då kunde han ju känna efter mer vad exakt han kände. 
   >>Jag tror på att det kommer gå riktigt bra mellan er.<< log André. >>Eller ja, jag vet nog att det kommer gå  bra.<<