Martin - 1.20 / Stay the night

 
 
 
 
Senare på kvällen så kom Maylin förbi Samuel som de sagt tidigare, och de umgicks ett ganska bra tag. Det blev att laga middag ihop, spela lite tvspel och bara prata. Efter ett tag så bestämde de sig för att spela en omgång av "väck inte llaman!", vilket Samuel tyckte skulle bli kul då han älskade det spelet. 
   >>Okej, din tur.<< sa han, nästan lite väl kaxigt då han återigen lyckats ta en pinne utan att hela tornet rasade.
   >>Pff, du lär inte se så kaxig ut när jag vinner.<< svarade Maylin och tog tag i en av pinnarna. 
 
 
 
>>Opps... Det där gick ju inte som planerat.<< suckade Maylin. Tyvärr så valde hon fel, och det resulterade i att tornet föll ihop, och Samuel vann.
   >>Var det inte du som skulle vinna eller?<< harklade sig Samuel och kunde inte låta bli att skratta lite åt Maylin som blev smått sur på honom. 
   >>Äsch, bara för att du har övat. Fuskis.<< skrattade hon och slog till han lite på armen. 
 
 
 
Helt plötsligt blev det sent, och Maylin kom på att det nog var dags att gå hem till sig. Samuel följde henne till dörren och de två stod en lång stund och sa ingenting mer än några tafatta ord. 
   >>Jaha.. Ja det här var kul!<< sa Samuel och kände hur bröstet bankade hårt.
   >>Jaa, jo det var det.<< svarade Maylin och gav han ett brett leende. 
   >>Så ja eh...<< fortsatte Samuel, och kände hur tungan knöt sig i munnen på honom. Så mycket som han ville att hon skulle stanna kvar, men så rädd för att fråga henne om hon ville det. 
   >>Ja...<< fumlade även Maylin, och gick ett steg närmare Samuel. >>Vi, eh... Ses väl imorgon.<< log hon, och omfamnade han sedan i en tafatt kram.
 
 
Samuel hängde knappt med på att ha Maylin så nära inpå. Hennes doft, hennes värme. Hennes allt i hans famn fick han att smälta. Han ville inte släppa taget om henne än.
   Och det verkade hon inte heller vilja göra. För när de två drog sig lite ifrån varandra, bara så lite så, och deras ögon möttes, så blev det något helt annat mellan dem. 
 
 
 
 
Utan att tveka satte Maylin sina läppar mot Samuel, som följde med henne i en lång och varm kyss. Men det slutade inte heller bara där, utan Maylin drog med sig Samuel in till hans sovrum och höll han kvar i hennes famn. Samuels hjärta bara bankade hårdare och hårdare. Det här var något han aldrig gjort, men som han så gärna ville göra med henne.
   Maylin stannade kvar för den här natten med, men någon vidare sömn fick nog ingen av dem två...