Update // Bloggen hamnar på paus

 
Bilden har inte mycket med inlägget att göra, mer än att jag gillar verkligen simmarna jag gjort här. 
 
Hej hopp alla! Det var ett litet tag sedan sist, lite mer än två veckor om jag dubbelkollar när senaste inlägget (före det här då) släpptes. För att vara ärlig så har jag fått för mig det var längre tid än så sedan sist, men tydligen inte. 
 
Jag tänkte försöka hålla det här kort, men det lär det nog ändå inte bli om man känner mig, haha. Varför jag skriver det här är för att jag nu efter en tids tänkande har kommit fram till att jag måste "officiellt" sätta bloggen på paus
 
Som det ser ut så händer det ofantligt mycket i mitt liv just nu. Mycket som då påverkar min motivation och lust för att orka driva bloggen på samma sätt som jag gjort de senaste två och ett halft åren. Det är inte riktigt samma sak längre. Det handlar både om vad som sker i mitt liv rent personligen som påverkar, men ska man se till det stora hela så handlar det även mycket om det minskade intresset för simsbloggar inom den svenska communityn med. Det finns knappt någon simsblogg där ute idag som är aktiv längre, och det påverkar såklart också, iallafall min, inspiration till att blogga själv. Självklart finns det ofantligt mycket inom den engelska communityn ex tumblr, men det är inte samma sak. Inte samma charm helt enkelt. Tyvärr.
 
Precis det jag redan sagt, så kommer bloggen inte att uppdateras så länge pausen är igång. Hur länge den är vet jag inte, utan jag får se. Det kommer att bli ett sätt för mig att känna efter hur det känns också, antingen så kommer jag att återvända så fort livet börjar räta upp sig igen, eller så kommer jag sluta att blogga. Men jag vill att ni också ska veta att ifall jag väljer att avsluta den här bloggen, så kommer jag att skriva det. 
 
Jag vill också bara notera er om att jag mest troligast kommer att uppdatera bloggens design. Det handlar bara om att jag vill använda en av blogg.se's egna designer, så att jag vet om att bloggen fungerar när jag inte är här och kan se efter så allt funkar som det ska. Men utöver det så lär det inte bli mycket liv från mig här. 
 
Tills vidare får ni alla ha det riktigt bra!
Kramar.
 
 
Publicerat i Allmänt